7. august 2020 Sirissburger

Kan man “blogge” om insekter som mat?

Ja klart. det er mange temaer omkring insekter som mat. Miljø, ressurser, bærekraft og proteiner er det man tenker på først. Men, det er så mye mer å sette seg inn i og prøve å forstå: Næringsinnhold, hva de kan brukes til, hvordan lage mat med insekter, aminosyrer og proteiner i symbiose, kan vegetarianere spise insekter?, Er det farlig?, er det helsebringende?

Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å spørre. Det eneste jeg ber om er at kommentarer og spørsmål ikke er nedlatende, støtende eller inneholder ord og uttrykk som ikke passer seg i en blogg.

Legg igjen en kommentar

Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Mer info

Cookieinnstillingene på denne nettsiden er satt til "tillat cookies" for å gi deg den beste surfingopplevelsen som mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsel, eller du klikker "Godta" nedenfor, godtar du dette.

Lukk